Utställningar

På området finns det tre stycken utställningar som är öppna under sommarsäsongen. Två av dem är fasta utställningar, Mineral och Monitor, och den tredje i Moderna är en sommarutställning som varje år visar upp en ny konstnär, kreatör eller vandringsutställning. Vad som kommer att visas kommande säsong meddelas genom hemsidan och våra kanaler i sociala medier . Vill du få löpande information från Värmlands Museum om alla våra utställningar kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev, längst ner på sidan.

Entré till utställningar 60 kr

Gruvfrun i kreationer av stål - Sommarutställningen Långban Moderna 2018

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Värmlands Museum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att informera dig om nyheter och uppdateringar om vår verksamhet, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra vår verksamhet.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande museet@varmlandsmuseum.se.

Värmlands Museum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR