Möten & konferens

Konferera i en unik och vacker miljö. När ni bokar konferens hos oss ingår fri entré till hela museet med samtliga utställningar, så passa på att titta runt och låt er inspireras.

Kontakta Maria Larsson för bokning av möten och konferens. Maila till maria.larsson@varmlandsmuseum.se 

Streaming & digitala möten

Museets hörsal passar utmärkt om ni vill livesända er konferens eller föreläsning. Vi har alla möjligheter att anpassa lokalen efter era behov och hjälper er gärna med det tekniska. I våra konferenslokaler finns goda möjligheter till digitala möten när ni vill komma ifrån kontoret en stund och få ett miljöombyte. Hör av er så hittar vi en lösning!

Öppna ytor

I anslutning till hörsalen finns en programyta som hyrs ut efter ordinarie öppettider. Ytan är stor och öppen, vilket gör den perfekt för mindre föreläsningar, events med mera. Här finns projektor och ljudsystem och den fria golvytan möjliggör möblering enligt era önskemål.

Matbruket

I samarbete med Matbruket erbjuder vi fika och lunch i samband med er konferens. Matbruket serverar god mat på säsongens bästa råvaror. Utöver fika och lunch finns även möjlighet att boka efterföljande middag, allt efter era önskemål.