Möten & konferens

Konferera i en unik och vacker miljö. När ni bokar konferens hos oss ingår fri entré till hela museet med samtliga utställningar, så passa på att titta runt och låt er inspireras.

Streama din konferens eller föreläsning

Vår hörsal passar utmärkt om du vill livesända din konferens eller föreläsning för de som inte har möjlighet att delta. Vi hjälper er med det tekniska! Vill ni ändå ha ett fysiskt möte har lokalen 160 platser och därmed stor möjlighet att sitta med bra avstånd.

Exklusiv visning och konferens

Vi erbjuder även guidade visningar som en trevlig paus i konferensen. P.g.a. Covid-19 har museet stängt för allmänheten på måndagar och tisdagar. Passa på att konferera hos oss dessa dagar och boka en visning där ni har utställningarna helt för er själva. Restaurang Matbruket ordnar som vanligt med lunch och fika.

 

I anslutning till hörsalen finns vår programyta som hyrs ut efter ordinarie öppettider. Ytan passar perfekt till mingel, events, mindre utställningar, konserter med mera. Här finns projektor och ljudsystem.

I samarbete med restaurang Matbruket erbjuder vi fika och lunch i samband med er konferens. Matbruket serverar god mat på säsongens bästa råvaror. Utöver fika och lunch finns även möjlighet att boka efterföljande middag, allt efter era önskemål.

Kontakta oss