Torsby Finnskogscentrum

Sommaröppet 1 juni-31 augusti 2019

Alla dagar 11-17

Midsommarafton STÄNGT

Ett besökscentrum och en mötesplats med det skogsfinska kulturarvet i fokus. Genom oss möter du ett stycke unik nordisk historia, och människoöden av ett alldeles särskilt slag. I vår utställnings- och museiverksamhet belyser vi arvet efter de svedjebrukande finnarna – men också övriga grupper som levt i och präglat det gränslösa nordiska skogslandskapet.

Torsby Finnskogscentrum finns i Lekvattnet i norra Värmland ett par mil väster om Torsby. Från Torsby; åk E16 mot Lekvattnet/Kongsvinger ca 22 km. Vi finns alldeles invid E 16, mitt emot den gamla lanthandeln. Här finns även laddningsstolpar för elbil.


Lekvattnet 84, 685 91 Torsby | 054-701 19 90 | finnskogscentrum@varmlandsmuseum.se

Värmlands museums filialer

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Värmlands Museum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att informera dig om nyheter och uppdateringar om vår verksamhet, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra vår verksamhet.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande museet@varmlandsmuseum.se.

Värmlands Museum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR