Stöd Värmlands Museum

Vill du vara med och stötta Värmlands Museum? Tack för det! Du är välkommen att swisha valfritt belopp till 123 460 06 72.

Ditt bidrag är ett välkommet stöd till museets verksamhet och möjliggör nya utställningar, god kulturmiljövård i hela länet, förvaltning av museets samlingar och utveckling av de fyra besöksmålen.

Ange gärna i meddelanderaden om du vill att ditt bidrag ska gå till en särskild del av museets verksamhet. T.ex. Torsby Finnskogscentrum, von Echstedtska gården, Långbans gruv- och kulturby, museets samlingar eller hela verksamheten. Tack på förhand!

Du kan också stötta oss genom att köpa årskort. Det görs enklast på plats på museet. Har du inte möjlighet att komma hit? Kontakta oss så löser vi det! Ett årskort är giltigt i 12 månader och går att lösa enskilt eller familjekort (gäller för två vuxna skrivna på samma adress).

Just nu giltiga årskort förlängs med 5 månader, eftersom museet varit delvis stängt under våren och sommaren 2020, med anledning av Covid-19. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!