Aktuella program

Medlemsbrev Dec2018

Varmt välkomna till vårens program 2019

Ingen föranmälan. Du får gärna ta med dig dina vänner! Din vän betalar ett ordinarie museibesök, 80:- och har samma kväll tillgång till pågående utställningar. Museiföreningens medlemmar har vid våra program 10 % rabatt på allt i museibutikenmot uppvisande av medlemskort.

Februari

Onsdag 6 februari
En sagolik skola
Visning av muséets utställning, En sagolik skola –Folkskolan 175 år. Olle Österling, lärarutbildningsnestor.
Plats: Värmlands Museum
Tid: 16:30 OBS tiden!

Mars

Onsdag 20 mars
Stadsträdgården – natur och kultur
Per och Inger Berggrén beskriver i ord och bild Karlstads pärla – Stadsträdgården –  dess historia och skönhet.
Plats: Residenstorgets konferens
Tid: 18:00

Onsdag 3 april
Gränslös slöjd
Om hur tekniker, mönster, innovationer med ursprung i olika kulturer integreras och utvecklas. Carina Olsson, hemslöjdskonsulent, Region Värmland. Plats: Region Värmland, lokal Skeppet, Lagergrens gata 2, buss 902 till Packhusgatan.
Tid: 18:00

Onsdag 12 juni