Aktuella program och medlemsbrev

Vid arrangemang krävs ingen föranmälan. Du får gärna ta med dig dina vänner! Din vän betalar ett ordinarie museibesök, 100:- och har samma kväll tillgång till pågående utställningar. Museiföreningens medlemmar har vid våra program 10 % rabatt på allt i museibutiken mot uppvisande av medlemskort.

Medlemsbrev

sep 2022

Bäste museivän!

Vi hoppas att sommaren har varit bra med många kulturella upplevelser! Kanske har du passat på att besöka museets nytillskott, Lesjöfors Museum? Om inte, kan det starkt rekommenderas!

På Värmlands Museum på Sandgrund finns det lite tid kvar att besöka sommarens omtalade utställningar. Under hösten visas den lettiska konstnären Jazeps Grosvalds konst förutom de fasta utställningarna förstås. Höstsalongen visas på museet i år och i oktober öppnar också en utställning om konsthantverk med anledning av att Arvika konsthantverk grundades för 100 år sedan.

Museiföreningens program under hösten har temat arkitektur – stadsplanering – byggnadsvård. Vi hoppas förstås att vi får träffa många av våra medlemmar vid dessa tillfällen. Ta gärna med en vän! (Programmet på omstående sida) För att underlätta vår kontakt med dig som medlem och för att spara porto, vill också be dig, om du har en mailadress, att meddela den till susanne.alexandersson@varmlandsmuseum.se

Väl mött!
styrelsen