Tips på andra besöksmål i närområdet

Värmlands Vikingacenter – På Värmlands Vikingacenter finns en av norra Europas större utställningar om vikingatema.

Duse Udde – Duse Udde Camping är en riktig pärla i vackra omgivningar. Naturen bjuder på fina natur- och cykelstigar och ett rikt djurliv. Här finns fantastiska badmöjligheter med barnvänliga sandstränder och mysiga klippor.

Mormorsgården – På Mormorsgården kan ryttare i alla storlekar man få följa med på en vacker ridtur i skogen. Måste förbokas.

Esters Café – Uppskattat Café i sekelskiftesstil precis intill E18.

Gillberga / Nysäter – Hantverkscafé, hembygdsmuseum, de gamla marknadsbodarna med mera. Inne i Nyäster finns det en del att både se och göra.

Nysäters cyklar – Här kan du hyra cykel för att upptäcka omgivningen.

Cykla i Säffle – Ladda ner Säffles cykelguide och ta dig runt längst vackra vägar på två hjul.

Pilgrimsleden –  Pilgrimsleden till Olof den heliges grav i Nidaros, nuvarande Trondheim går genom kommunen och inte långt ifrån von Echstedtska gården .

Naturbyn – en unik stugby gömd bland tunga granar vid en stillsam vik i sjön Eldan.

Vill du får mer tips eller inspiration inför ditt besök kan du besöka destinationsaffle.se eller visitvarmland.se

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Värmlands Museum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att informera dig om nyheter och uppdateringar om vår verksamhet, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra vår verksamhet.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande museet@varmlandsmuseum.se.

Värmlands Museum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR