Besök oss

Öppet alla dagar, hela året!

Läs mer
Öppet idag:
10:00-20:00

09 feb 2024 – 25 aug 2024

Strangers to Ourselves

Hashem Shakeri

Sportlov på museet

Under sportlovsveckan finns museets pedagoger på plats i Skaparverkstan. Vi ordnar filmvisning, konst- och djurjakt.

Läs mer

7-rättersmeny

Nu drar vi igång med 7-rättersmeny på lördagar. Första tillfället blir den 16 mars – in och boka bord! Antalet platser är begränsat.

Läs mer

Historien om Värmland

Nu tar vi SVT:s serie Historien om Sverige vidare till Värmland. Med en föreläsningsserie i åtta delar sätter vi fokus på den värmländska historien.

Läs mer

Music for the Eyes: Arashi

Följ med på en ljudlig resa den 19 mars där trion Arashi tar dig genom modern, högenergisk jazz och meditativa zen-toner!

Läs mer

Restaurangen

På Värmlands Museum kan du njuta av dagens lunch i vacker miljö och skön atmosfär. Välj mellan vegetariskt, fisk, kött eller soppa. Salladsbuffé, kaffe och kaka ingår alltid, och på barnmenyn finns flera rätter att välja mellan. Läs mer för veckans meny.

Läs mer

Möten och konferens

Konferera i en unik och vacker miljö. När ni bokar konferens hos oss ingår fri entré till hela museet med samtliga utställningar, så passa på att titta runt och låt er inspireras.

Läs mer

Anlita oss

Med gedigna kompetenser inom arkeologi, bebyggelse och konservering utför museets medarbetare uppdrag inom kulturmiljö. Kontakta oss gärna för rådgivning eller med frågor som rör uppdrag, föreläsningar m.m.

Läs mer

Sommaröppna besöksmål