Långbans Gästgiveri
Välkomna till nya Långbans Gästgiveri!
Med vällagad mat i en genuin och hemtrevlig miljö bjuds du in till en trevlig matstund i uppfinnaren John Ericssons födelsehem. Mellan onsdag och söndags serveras en god lunchbuffé lagad på lokala råvaror. Brasan i spisen är tänd och du och ditt sällskap kan i lugn och ro äta med utsikt över de gamla industrihistoriska miljöerna i Långbans Gruvby. Det går även bra att bara ta en fika.
Är ni ett större sällskap är det bra om ni bokar i förväg.
Varmt välkomna!
Öppettider Onsdag till Söndag 10-15
Lunch serveras mellan 11:30 – 14:30
Kontakt
Ann-Sofi Berglund
070-568 03 22
Lunch meny:
Vecka 49
Veckans vegetariska: Majsbiffar med ratatouille
Veckans alternativ: Lasagne
Onsdag Biffstroganoff med ris eller potatis
Torsdag Panerad fisk med remouladsås
Fredag Raggmunk med stekt fläsk
Lördag Grillad kyckling med rostad potatis och ratatouille
Söndag Revbensspjäll med rotsaksgratäng
Vecka 50
Veckans vegetariska: Linsgryta med bulgur
Veckans alternativ: Ostgratinerad pastagratäng med bacon
Onsdag Persiljejärpar med stuvade morötter
Torsdag Fläskschnitzel
Fredag Stekt strömming med mos (lucia)
Lördag Kalops med rödbetor och kokt potatis
Söndag Revbensspjäll med rotsaksgratäng
Vecka 51
Veckans vegetariska: Rostade rotfrukter med kidneybönschili
Veckans alternativ: Isterband med dillstuvad potatis
Onsdag Stekt panerad sej med kall örtcremé
Torsdag Kålpudding med kokt potatis och lingonsylt
Fredag Gulaschgryta med cremefraiche
Lördag Stekt fläskkarré med potatisgratäng
Söndag Hjortfärsbiffar med trattkantarellsås
Kommande veckors menyer kommer att publiceras på Långbans Gästgiveris hemsida som kommer inom kort.