Kontakt & bokning

Långban gruv- och kulturby norr om Filipstad.

Besöksadress: Hyttbacken 682 92 Filipstad (Google Maps)

0590-221 15 under sommarsäsong

054-701 19 46 under resten av året

langban@varmlandsmuseum.se

Du kan även följa oss på Facebook och Instagram.

 

Gruppbokningar

Långban är med sina unika platsegenskaper, historia och persongalleri ett perfekt besöksmål för ditt resebolag, förening, skola eller kompisgäng. Du kan välja mellan att gå den ordinarie guidningen som ger er en bra överblick över allt som hänt och händer på Långban eller gå någon av våra fördjupande temaguidningar (länk). Till det kan du även välja att besöka våra utställningar Mineral och Monitor. Under sommarsäsongen har vi även en tillfällig utställning.

Tillsammans med besöket kan du boka mat eller fika genom Anna Karolinas Kök. Det går även att boka en lokal för möte eller annan egen aktivitet.

Lokalhyra och evenemang

Vår gruv och kulturby har flertalet lokaler med stora möjligheter. Om du vill nyttja Långban för ett tillfälligt evenemang eller kurs som du arrangerar så finns alla möjligheter till detta. Kontakta oss för mer info om lokaler och lämpliga platser på området.

 

Vill du boka, har andra funderingar eller vill få vår prislista skickad till dig så kontaktar du Daniel Olsson, 054-701 19 46 eller daniel.olsson@varmlandsmuseum.se

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Värmlands Museum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att informera dig om nyheter och uppdateringar om vår verksamhet, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra vår verksamhet.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande museet@varmlandsmuseum.se.

Värmlands Museum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR