Värmlands Museum söker

Lokalvårdare 80 %

Värmlands Museum är ett av Sveriges mest välbesökta länsmuseer. Med kulturhistoria och konst vill vi ge upplevelser och insikter om vad det är att vara människa, belysa samtidsfrågor och ge perspektiv på samhällsutvecklingen. Värmlands Museum vill göra människor delaktiga och är med ett rikt utbud av utställningar och programverksamhet en viktig mötesplats.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår städning och lokalvård av museets publika utrymmen för utställningar och konferensverksamhet, samt kontorslokaler och andra gemensamma utrymmen. Arbetet som lokalvårdare är varierande och du är en viktig kugge i hjulet för det goda värdskapet på museet. Tjänsten ställer stora krav på att du har ett helhetsperspektiv, samarbetsförmåga, flexibilitet och serviceanda. Rollen är självständig och förutsätter mångsidighet och problemlösningsförmåga.

Tjänsten är placerad på Värmlands Museum i Karlstad men kan innefatta andra förekommande sysslor på museet och de fyra filialerna.

Dina kvalifikationer

Du är lokalvårdare med flerårig erfarenhet av yrket. Du gillar att ge service och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, museets besökare och dina arbetskamrater. Du har mycket god känsla för kvalitet och service samt förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är stolt över ditt yrke som lokalvårdare, har öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Du ska vara initiativrik, noggrann och känna stolthet i att bidra till att museets besökare får den bästa upplevelsen och servicen.

Som person är du positiv, flexibel och jobbar bra i team. Arbetet kräver en mycket god samarbetsförmåga, hög flexibilitet och att du ser vad som behöver göras.

Krav för denna anställning är fullgjord gymnasieutbildning och B-körkort. 

Omfattning

Tjänsten är tillsvidare med omfattning 80 procent enligt schema, och kan ibland innebära arbete på helger och kvällar. Provanställning tillämpas.

Ersättning

Månadslön, individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde

Tillträde 1 november 2023 eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Larsson, enhetschef Värdskap, tfn 054–701 19 24.

Sista ansökningsdag är den 13 augusti 2023. Ansökan skickas via e-post till ansokan@varmlandsmuseum.se Välkommen med din ansökan!