Kontakt & bokning

Besöksadress: Västra Smedbyn, 661 94 Säffle (Google maps)

054-701 19 46

vone@varmlandsmuseum.se

Du kan även följa oss på Facebook och Instagram.

Gruppbokningar

von Echstedtska Gården är ett besöksmål som erbjuder intryck för alla sinnen. Inte bara att får ögat sitt. Samtliga sinnen och hela själen bjuds in genom grindarna för att rås om ordentligt. Grupper kan välja att på egen hand spendera tid i huset och omgivningarna eller ta en guidad tur med någon av våra erfarna guider. Vi erbjuder även temaguidningar med fokus på apelgården. I caféet kan vi erbjuda riktigt god fika eller matigare mackor.

 

Vill du boka, har andra funderingar eller vill få vår prislista skickad till dig så kontaktar du Daniel Olsson, 054-701 19 46 eller daniel.olsson@varmlandsmuseum.se

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Värmlands Museum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att informera dig om nyheter och uppdateringar om vår verksamhet, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra vår verksamhet.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande museet@varmlandsmuseum.se.

Värmlands Museum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR