Anna Karolinas Kök

Långban är en perfekt rastplats när du är på väg norr- eller söderut. Stanna till en stund för en fika eller en bit mat, eller ta dig tid att upptäcka Långbans fascinerande historia.

I Anna Karolinas kök i John Ericssongården serveras vällagad husmanskost och hembakade kakor. Besök deras hemsida för mer information.

Anna Karolinas Kök

Öppettider

onsdag-söndag kl 11.00 – 17.00 (Mat fram till kl 16.00)

Anna Karolinas Kök håller öppet fram till och med den 28 april. Sen håller de stängt i en månad innan de öppnar igen för sommarsäsongen.

Övernattning

I den gamla gästflygeln erbjuds rum för resande i två kammare med gemensamt kök och dusch/toalett och möjlighet att låna tvättmaskin. 400 kr natt enkel och 600 kr dubbel inkl. kontinental frukost och väl manglat sänglinne

Kontakt

För bokning av mat, fika eller övernattning kontakta Anna Karolinas Kök; 073- 067 66 03 eller besök deras hemsida för mer information.

Vem var Anna-Karolina?

Anna-Karolina föddes år 1800 som den äldsta i syskonskaran Ericsson. Hennes två yngre bröder, Nils och John, kom båda att bli viktiga och välkända personer i både Sverige och resten av världen medans Anna-Karolina, bunden till sitt kön, fick stå tillbaka i sin livsgärning. Numera bär restaurangen i Långban hennes namn. Det är dags för henne att få lite tid i rampljuset.

Anna Karolinas Kök i Långban

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Värmlands Museum, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att informera dig om nyheter och uppdateringar om vår verksamhet, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra vår verksamhet.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande museet@varmlandsmuseum.se.

Värmlands Museum förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR