Sön 04 jul, kl 14:00

Familjeföreställning: Nappen pappen!

Nappen Pappen är en liten föreställning om ett stort ögonblick i ett barns liv. Den handlar om tre barn som slutar med nappen och om två vuxna som inte kan sluta.

Dockteater för de allra minsta som får barnen att bubbla av skratt
. Det är svårt att sluta med nappen. Var ska man göra av den när man slutat? Och om man inte kan sluta, hur ska man kunna dölja att man fortfarande suger på nappen?

Föreställningen bygger på barns egna berättelser om hur det är att sluta med nappen och har resulterat i en varm och humoristisk berättelse. Nappen Pappen framförs med en blandning av skratt och allvar, spänning och lekfullhet, dockteater och barnteater, musik och sång.

Figurteaterkompaniet producerar och turnerar med teater för små barn från 2 – 8 år. De tar alltid upp enkla ämnen som är viktiga för det lilla barnet. Med humor, sång och musik berättar de sina berättelser.

Familjeföreställningar på Långban, sommaren 2021

20 juni kl 14 – Äggy
27 juni kl 14 – Maja och Bobbo
4 juli kl 14 – Nappen Pappen!
11 juni kl 14 – Kram Doddo

Föreställningarna spelas utomhus med stora möjligheter att hålla avstånd till andra sällskap i publiken. Föreställningarna är gratis, ingen förhandsbokning krävs. Biljetter hämtas ut i receptionen på föreställningsdagen. Kom gärna i god tid för att underlätta placering framför scenen.

Fika och lunch säljs hos Les Cuisines de Långban vid föreställningarna.

Omslagsfoto: Håkan Larsson