Lör 14 aug, kl 16:00

Cafékväll med kaffeprovning

Lördag 14 juli avslutar vi sommarsäsongen på von Echstedtska gården. Vi håller vårt sommarcafé kvällsöppet och får dessutom besök av vår kaffeleverantör, Kafferäven Per Nordby, som ger oss på en trevlig provning där vi får smaka på, njuta av och lära om kaffe!

Vi kommer att smaka flera typer av bryggkaffe och prata om hur och varför det smakar som det gör. Provningen börjar kl 18 men Per finns på plats från kl 16 och svarar gärna på frågor om hur de jobbar på rosteriet.

”Vi vill att du ska uppleva hur kaffets ursprung speglas i smaken på ditt kaffe. Vi rostar varje kaffe efter en specifik profil för att lyfta fram den karaktär som skapats av ursprunget och personerna som står bakom. Vi handlar råkaffe direkt från gårdar, process-stationer och exportörer som drivs av människor som också är våra vänner. Njut av din kopp, så gör du dem stolta.”  –  Citat från kafferaven.se

Pris för deltagande vid kaffeprovningen är 150 kr och då ingår en godbit till kaffet samt inträde till gården och sommarutställningen.

Varmt välkommen!